Okategoriserade

Ta din tid

Hej på er!

Hoppas att ni mår bra idag och att ni har en fin tisdag, själv så sitter jag just nu på praktiken och har rast men ska snart till att jobba lite.

Min förmiddag har varit ganska stressig då jag vaknade sent och så skulle jag hinna med gymmet på det innan jag började vid klockan 12, jag avskyr verkligen att behöva stressa på gymmet men idag fick det bli så. Jag kan tycka det är ganska viktigt att man verkligen tar sin tid på gymmet och att man tänker på att inte stressa sig igenom passet då det är lätt att man gör illa sig då.

Så praktiken nu iallafall och idag när jag kom hit var min lärare var här också och hälsade på och då jag inte fått ut så mycket av praktiken än så länge så bestämde vi att jag ska gå några dagar extra för att jag verkligen ska få ut så mycket som möjligt av den,.

Så nu blir det jobb till 9 ikväll sen får vi se va son händer.