Okategoriserade

En mycket viktig del ni inte får glömma!

Godmorgon alla underbara!

Så var det torsdag idag då och jag har just käkat lite frukost och ska strax hoppa in i duschen och göra mig startklar för dagen, idag på schemat står det först och främst tvätt med stora bokstäver, jag ska nämligen tvätta mitt jätte stora överkast och även en matta och jag hoppas verkligen att jag kan tvätta överkastet utan att det händer nå med de för det är sviiindyrt haha så jag vill inte ha det förstört.

Annars idag hade jag tänkt ta mig till djuraffären för att passa ut ett täcke till Nala samt köpa lite mat till henne sen senare ska jag till gymmet och kanske även till skolan vid klockan 5 men det beror lite på vad som bestäms mellan mig och en annan filur, kan vara så att jag åker åt ett helt annat håll ikväll haha.

Igår vart det vilodag för min del vilket verkligen behövdes, eftersom att jag är ganska hård mot mig själv just nu på gymmet så måste jag börja ha 2 vilodagar i veckan och jag tror inte att många förstår hur oerhört viktigt det är att ha vilodagar, att låta kroppen vila och reparera sig själv är även det en stor del i din träning. Generellt sett brukar man säga att en muskel behöver vila i 48-72 timmar efter ett träningspass men den siffran kan variera. Är det ett lågintensivt pass du kört kan du troligtvis redan träna redan nästa dag. Har du däremot påfrestade muskeln väldigt hårt som under excentrisk styrketräning kan det behöva flera dygns vila innan du är återhämtad. Lär känna din kropp väl eftersom exakt hur mycket vila du behöver kan bara du och din kropp känna av. Så kort och gott Vila och korrekt återhämtning är mycket viktigt för dina framgångar i gymmet så glöm inte det!