Okategoriserade

Spontanare+ från tingsrätten

Sitter just nu hemma hos far efter en liten promenad med Nala, förmiddagen blev kanske inte riktigt som den skulle bli då jag hade bokat fel dag i tvättstugan så när jag kom ner vid klockan elva och trodde att jag skulle få tvätta så stod min granne där med sopkvasten i högsta hugg och då vågar man ju inte riktigt börja tjafsa om att få tvätta en maskin haha. Så eftersom att jag inte fick tvätta så gick jag och handlade istället och väl inne på Hemköp mötte jag Joanna som frågade om jag ville med hem till henne och äta lunch och det tackade jag ju såklart inte nej till så vi plockade ihop varsin sallad och varsin munk sen gick vi hem till J och käkade och fikade.

När jag sen kom hem så tog jag in min post och bland posten hade jag fått ett brev ifrån tingsrätten och min första tanke var ju såklart ”vad har jag gjort nu” men så visade det sig innehålla information om min mors dödsbo, är en hel del drama om allt det och jag håller mig helst så långt borta som möjligt av allt som rör sig om det. Så nu sitter jag iallafall i soffan hemma hos far och ska umgås lite med honom samt kolla efter sommarjobb innan jag ska promenera hem igen, jag vet fortfarande inte hur kvällen blir men det visar sig som sagt haha.