Okategoriserade

En riktigt dålig morgon

​Hej på er!

Usch och fy, min morgon började verkligen inte alls bra idag. Började med att jag vaknade tio i 6 för att jag skulle till Kolsva på intervjuv inför ett vikariat som jag fick nyp om igår och även fast jag hade över 1 timme på mig innan jag skulle vara där så var jag stressad och flängde runt i hela lägenheten som en yr höna, tjugo minuter innan jag skulle åka med bussen så hittade jag heller inte min plånbok och det roligaste av allt var ju när jag tappade mobilen rakt ner i stengolvet i hallen så skärmen sprack .Som tur var gick iallafall interjuvn bra och jag får svar om några dagar på om jag får börja eller ej, hon som jag träffade lät dock väldigt positiv till att få dit mig vilket kändes bra.

När jag väl kom hem sen så gick jag direkt ner i tvättstugan och slängde in mitt överkast i tvätten och därefter käkade jag lite gröt samt kollade lite på youtube, ringde också till Folksam angående lilla olyckan som hände och som tur var täcker min hemfförsäkring skadan på mobilen så nu är det inget att hänga läpp över längre, vad som händer senare idag vet jag ej men någonting kul lyckas jag säkert hitta på att göra, ominte annat dansar jag nog iväg till gymmet senare idag.