Okategoriserade

Bra kväll igår

Hej på er!

Hoppas att ni alla har en fin lördag, jag sitter själv just nu i soffan och väntar på en tjej som ska komma och hämta ett bord av mig och efter det ska jag och käre far ut och käka sen efter det ska jag dansa iväg till gymmet. Igår vart det utekväll för lilla loppan tillsammans med Nathalie, vi startade hemma hos henne och delade på en flaska rose och vid 9 tiden gick vi ner till Olerys och käkade middag, efter att vi hade käkat kom även Eric och gjorde oss sällskap och sedan bowlade vi, tror klockan var runt 1 när jag sedan kom hem igen och eftersom att jag hade vart vaken sen 06 så däckade jag ganska snabbt haha.

Imorse när jag vaknade så var jag väldigt glad åt att vakna utan huvudvärk som förra helgen när jag, Joanna och Felicia var ute, jag drack ju dock inte lika mycket igår som förra helgen men endå, dock kände jag mig väldigt trött så nästan hela dagen har bara gått åt till att kolla film och mysa med Nala, skickade även in lite ansökningar angående sommarjobb och jag hoppas verkligen att jag inte är för sent ute med det för jag vill verkligen få jobb till sommaren annars vet jag inte vad jag ska göra i sommar, isåfall blir det nog en rött tråkig sommar skulle jag tro men vi får se hur de blir helt enkelt, inget att grubbla för mycket över.