Okategoriserade

Saknar energi

​Godmorgon på er.

Jag ligger just nu i sängen efter att ha käkat  lite frukost samtidigt som jag fått iväg lite mejl samt kollat lite youtube. Idag när jag vaknade var jag så fruktansvärt trött vilket jag fortfarande är, hade tänkt att jag skulle bli piggare med lite mat i magen men inte då, blev snarare tvärt om. Samma sak var det igår också, jag var så fruktansvärt trött hela dagen och kände mig bara helt tom inombords på nå läskigt sätt så gårdagen spenderades mestadels i sängen med film.

Så hur ser planerna för dagen ut då? Jo jag ska först och främst försöka ta mig en dusch och se om jag kan bli lite piggare av det annars får jag nog ta till med en kopp kaffe och se om det kan få liv i mig, jag ska inte ljuga för jag tycker verkligen om kaffe men jag vill helst inte dricka det mer än nödvändigt då jag inte vill bli beroende av det haha. Annars idag ska jag skriva ut en uppsats sen ska jag även posta ett brev och senare blir det gymmet, får se om jag kanske tar mig en sväng till djuraffären också då jag fortfarande inte hunnit med det då jag haft lite annat som kommit före sen blir det kanske en tripp till skolan idag också,.