Okategoriserade

Första dagen

Godmorgon på er alla underbara!

Onsdag idag och jag har just käkat lite frulle och ligger just nu nerkrupen i sängen igen och tar det bananas innan jag ska börja göra mig iordning till första dagen i skolan, eller alltså inte första dagen men första dagen sen vi gick på praktik haha.

Imorse vaknade jag redan vid 4 och kunde inte somna om så jag antar att jag kommer vara lite småseg idag men men, idag har vi iallafall 3 lektioner så från 8-15 blir det skola idag sen kan det hända att jag sitter kvar ett tag efter då jag redan nu vill börja med mitt examensarbete i medicin. En rolig sak som hände igår angående plugget var att jag gjorde en uppgift som vi ännu inte har fått utdelad och 5 minuter efter att jag hade lämnat in den så fick jag tillbaka den med ett godkänt och bra kritik från min lärare, lite komiskt med tanke på att klockan var 8 på kvällen, liksom vilken lärare jobbar då? Kändes bra ändå att jag fickden gjord men nog om det, nu ska jag som sagt börja göra mig iordning sen mot skolan så hörs vi sen, puss.