Okategoriserade

Mätning idag och början på min EXA

Hej alla fina!

Hoppas att ni mår bra och att ni har en fin torsdag, själv så har jag just käkat första målet för dagen och sitter nu i soffan och kollar på tv.

Idag vaknade jag redan vid halv 8 och vid 9 tiden dansade jag ner på gymmet där jag körde armar och axlar vilket gick förvånansvärt bra med tanke på att jag inte hade ätit någonting sen klockan 7 igår kväll, så det blev ett bra pass men ni kan ju tro att jag var hungrig när jag sen kom hem haha.

Schemat för dagen är ganska späckat så att ha gymmet avklarat redan nu på förmiddagen kändes skönt för vid klockan kvar i 3 idag har jag mätning igen på gymmet och om jag ska vara ärlig så är jag ganska nervös inför den, jag är rädd att det inte har hänt så mycket med tanke på att jag inte följt min diet så bra nu dom senaste veckorna som jag ska men jag antar att jag bara får hoppas på det bästa. Efter mätningen så ska jag hem till T tillsammans med 2 andra ur klassen för vi ska gå igenom ett grupparbete som vi har i medicin och senare ikväll ska jag även iväg till skolan för att börja på min EXA som ska vara inne i maj, jag har dock ingen aning än vad jag ska skriva om till mitt examensarbete men det lutar ganska mycket åt hjärtat just nu men jag är som sagt fundersam över det.