Okategoriserade

Resultatet

​​​​​​​

Hej på er!

Fredag idag och jag halvligger just nu i sängen och funderar över vad jag ska hitta på idag. Förmiddagen har vart späckad men nu har jag inte alls mycket att göra så då passar sängen bäst. Imorse vaknade jag vid klockan 7 och redan vid 9 tiden var jag nere på gymmet där ett benpass fick äga rum. När jag sen var klar med passet så var jag tvungen att gå till frissan och boka en tid för omsättning av löshåret då en slinga lossnade imorse och även för att mitt hår vuxit en bra bit sen jag satte i mitt löshår, efter besöket hos frissan dansade jag även in en snabb sväng på Hemköp där jag ha delade lite smått o gott och sedan gick jag hem och käkade. 

Igår hade jag ju som sagt mätning igen och det hade hänt en hel del trotts allt även fast jag inte trodde att det hade gjort det så nu är jag bara ännu mer motiverad till träningen. Som ni ser på bilden så är det en del som jag tappat från förra gången jag hade mätning och jag har även lyckats gå upp i muskler vilket inte är fy skam, vi pratade även lite om hur jag ska lägga in mina dagar då jag är fastande och även lite hur jag ska kanske lägga om mina söndagar lite med maten, jag har ju som sagt inte följt mitt schema sådär jätte bra nu dom senaste veckorna så måste börja komma igång med det igen nu men är som sagt super nöjd ändå över resultatet jag fick igår. 👌🏻