Okategoriserade

Så var de då min tur

Godmorgon på er.

Hoppas att allt är bättre med er än vad det är med mig just nu, jag har nämligen insjuknat i influensan och ligger just nu nedbäddad i sängen och fryser nå enormt, har hosta och en sån grym huvudvärk sen frossan på dett, yeyh. Redan igår eftermiddag när jag var påväg till bibblan för att plugga började jag må dåligt, hade jätte ont i halsen så jag hade ju hoppats att det bara var halsont men icke för när jag sedan kom hem till far så kom även hostan och när jag därefter kom hem igen vid 9 tiden så kom frossan och även fast jag hade både filt och 2 täcken på mig inatt så frös jag konstant så vid klockan 5 imorse gav jag upp och gick upp och tog mig en varm dusch för att slippa frysa.

Så nu blir det nog endast sängläge för min del tills jag mår bättre, skulle åka och handla nu på morgonen med far men jag får se om jag orkar det för så som jag känner mig just nu vill jag bara få sova tills jag mår bättre. Känns ju lite oturligt att jag ska bli sjuk just nu när det verkligen är det sista jag behöver just nu då jag har en hel del plugg att göra så jag hoppas som sagt att jag snart blir frisk igen.