Okategoriserade

Det är helt okej att vara ledsen

Jag sitter just nu vid köksbordet och försöker tänka ut hur jag ska formulera detta inlägg.

Imorse när jag vaknade kände jag mig tom, orkeslös, ledsen med mera, jag vet inte riktigt hur jag ska kunna beskriva hur jag mår just nu men det är inte bra iallafall. Jag önskar att jag kunde skriva något roligt inlägg just nu om hur oerhört bra livet är och att allting är helt underbart men tyvärr så ser inte livet ut så just nu. Jag känner mig ändå relativt bekväm med att skriva om hur jag mår på mina sociala medier och försöker vara så öppen som möjligt över allt som händer i livet vilket jag tror kan vara ganska bra. Man måste kunna våga prata om hur man mår och jag tror också att det,år viktigt att man kan tillåta sig själv att vara just ledsen och att känna känslor. Jag är själv väldigt dålig på just att tillåta mig vara ledsen, jag håller istället allting inom mig tills min bägare blir full och när den väl sen rinner över så kraschar jag och det är något jag måste jobba på, att tillåta mig vara ledsen, att våga visa hur jag mår och att inse att det är okej att vara ledsen.

Nu blev detta ett väldigt flummigt inlägg men jag vill ändå nå ut till er läsare och kunna berätta för er att livet inte alltid är en dans på rosor, att man går igenom saker i vardagen som bryter ner en, att jag också har mina dåliga perioder i livet vilket man får ha, vi är alla människor med känslor det ör inte mänskligt att allting är på topp hela tiden (som med mig just nu) Livet just nu är helt enkelt inte så bra för min del vilket är helt okej.