Okategoriserade

Hemligt

Godmorgon på er mina fina läsare, hoppas allt är bra med er och att ni har en fin torsdag.

Solen lyser och jag sitter just nu vid köksbordet efter att ha ätit min frukost som idag bestod av gröt och ägg och nu ska jag strax ta tag i mig själv och slänga mig iväg till gymmet. Imorse när jag vaknade vid 8 tiden så kändes det inte alls som att jag hade sovit någonting inatt och då somnade jag ändå vid klockan tio igår så sovit de har jag gjort men det kändes ändå tungt att vakna och vara trött. Visst hade jag kunnat sova längre eftersom att jag är ledig idag men jag vill heller inte sova bort hela förmiddagen, känns så ovärt på nå sätt.

Vad som står på schemat idag är först gym sen efter det kan det bli så att jag ska iväg men vart kan jag tyvärr inte berätta för er hur gärna jag än vill och senare ikväll ska jag till skolan och plugga på min EXA som just nu tar sjukt mycket ork från mig då jag verkligen vill få till den och få ett bra betyg på den som möjligt. Det kan hända att jag dansar ut till käre far en sväng också men det visar sig helt enkelt, jag har spenderat dom 2 senaste kvällarna ute hos han då jag dels har pluggat men också för att jag just nu mår som jag mår och avskyr att sitta ensam i lägenheten på kvällarna. Kvällarna kan man nog säga är värsta tiden på dygnen just nu för min del då det dels är så mörkt ute men också för att det är så oerhört tyst vilket jag just nu inte orkar med, då tycker jag att det är skönare att vara ute hos far där jag kan få sällskap och slipper sitta ensam hemma och grubbla och vara deppig. Jag har ju ingen aning om hur länge mitt mående kommer vara såhär men tiden läker alla sår som man brukar säga.

Det är okej att vara ledsen.