Okategoriserade

Inlämnad

Godmorgon på er!

Idag skiner solen åter igen och jag halvligger just nu i sängen efter att ha ätit min frukost. Jag är så himla trött idag och vill egentligen inge hellre just nu än att sova men jag ska strax göra mig iordning och knata ut till far och plugga lite. Har fortfarande en hel del plugg som måste göras så det är lika bra då att få det gjort.

Gårdagen var iallafall dunder, dels det att jag fick samtal om mitt vikariat men också för att kvällen bjöd på smått och gott, jag kan dock inte berätta för er tyvärr om allt som hände då det som sagt är ganska fresh eller va man ska kalla det men jag kan berätta att jag var med Felicia från klockan elva på kvällen till klockan 2 på natten vilket var super mysigt, jag blev även klar med min EXA igår kväll när jag satt i skolan och lämnade in den, jag hoppas verkligen att min lärare tycker om den och att jag inte behöver göra om den för som jag berättade i tidigare inlägg så har den tagit ganska mycket kraft från mig så att läraren nu skulle vara nöjd över mitt arbete skulle vara jätte skönt för då kan jag bara lägga den bakom mig och fokusera på dom andra uppgifterna vi har.