Okategoriserade

För hennes skull

Godmorgon alla fina!

Jag sitter just nu i köket efter att ha ätit en skål med gröt till frukost och ska snart börja göra mig iordning för om cirka 30 minuter blir jag hämtad av pappa, vi ska nämligen åka till Kolsva nu på förmiddagen då det är nå öppet hus på skolan eller någonting och efter det vid klockan 2 är det tydligen handboll som vi ska kolla på, jag har inte så jätte koll på vad som kommer hända idag men det blir säkert bra haha.

Imorse vaknade jag redan vid klockan 8 och jag förstår inte vad som har hänt med mig, jag som alltid brukar vara en hejare på att sova fram tills efter lunch kan bara sova fram tilla att klockan är 9 nu, kan tycka att det är ganska synd att jag inte kan sova så långe som jag brukade kunna göra när jag bodde hemma för jag minns hur skönt det var men jag har väl gått och blivit tant eller nå, kommer ihåg att när jag bodde ute i Macksta så kom alltid mina föräldrar och väckte mig för att jag sov så länge haha, det händer ju inte nu kan jag säga. Så när jag väl vaknade idag och hade tagit mig upp ur sängen så gick jag och postade ett brev på stan och tog även med mig Nala när jag gjorde det. Det är riktigt bra miljöträning för henne att just följa med lite såhär överallt och även fast hon redan är ganska van med att följa med till stan så skadar det aldrig att låta henne följa med, har dock märkt på henne att hon är ganska osäker mot andra människor som man möter utomhus så skulle behöva jobba mer på det med henne sen måste jag även börja se till att börja ringträna henne igen och ståträna henne så jag kan tävla med henne i sommar som jag har tänkt men mer om det kan jag skriva om i ett annat inlägg för nu måste jag göra mig iordning så inte far måste stå och vänta på mig.

Hoppas iallafall att ni alla har en fin lördag så hörs vi sen, puss.♥️