Okategoriserade

jag må vara dum i huvet

Godmorgon!

Så var det söndag och jag har just vart ute på morgonpromenad med Nala och ligger just nu i sängen och ska snart tilla att börja plugga.

Gårdagen var riktigt bra faktiskt, började ju med att jag åkte med far till Kolsva och gick på öppet hus dör jag dessutom träffade typ hela släkten haha, kanske inte så konstigt egentligen med tanke på att alla barnen går på samma skola. Hur som haver så var det handbollsmatch på schemat efter öppet hus vilket var kul, dock så blev det förlust men så kan det bli ibland. När jag sedan kom hen igen var klockan närmare 4 och jag dansade direkt ner till gymmet där jag körde både ben, axlar och armar och egentligen så ör jag ju lite dum i huvet för jag ör fortfarande inte helt frisk vilket märks för jag orkar inte alls lika mycket som jag brukar göra så jag måste se till att inte pressa mig för hårt nu men samtidigt så vill jag hålla igång musklerna, en svår balansgång skulle man kanske kunna kalla de.

Senare på kvällen när klockan var närmare 7 så gick jag och far och tog oss varsin pizza och efter det så kom Nathalie hem till mig och vi drack lite gott och sedan gick vi till Olerys och tog oss varsin drink och satt och snackade bara vilket var lika mysigt som vanligt och jag tror klockan var närmare 00 när jag sedan var hemma igen. En jätte mysig dag i det stora hela, dock hann jag inte med att plugga nå som jag hade tänkt mig så idag får det bli en pluggdag för jag vill verkligen inte halka efter med plugget.

Hoppas att ni alla har en fin söndag så hörs vi sen, puss.♥️