Okategoriserade

”Du är ohälsosam”

”Du tränar och äter så ohälsosamt, worth”

Så lät en av dom senaste komentarerna jag fick angående mitt matintag eller vad man nu ska kalla det, visst jag kan hålla med om att jag kanske inte alltid dricker gröna juicer och jag kanske inte alltid gör dom bästa valen när det kommer till kosten men jag vill även poängtera att det ni ser på bloggen är inte allt, den mat ni ser här är bara en bråkdel av hur jag äter irl så jag tycker att ni kanske ska ha det lite i bakhuvet, sen tränar jag också nästan dagligen så jag gör ju även av med en hel del av det jag äter.

Blev en liten konstig start på detta inlägg kanske men kände att jag bara ville klargöra vissa saker, måndag idag iallafall och jag väntar just nu på att min käre far ska komma hem till mig och riva runt lite i mitt kök, han ska nämligen ta ner min fläkt i köket idag och vi ska även åka och kolla på en ny då min är så gammal så en ny skulle inte vara fel att få på plats, har dock ingen aning om vad för slags fläkt jag är ute efter men någon fin hittar jag säkert. Jag måste även plugga idag på min EXA, jag skrev ju i ett tidigare inlägg att jag hade lämnat in den men jag var inte helt nöjd med den ändå så jag ska skriva lite mer på den hade jag tänkt.

Igår satt jag hemma hos pappa i stort sätt hela dagen och pluggade på en annan uppgift som vi har fått och det bästa av allt var att jag blev klar med den och kunde lämna in den så nu har jag iallafall ett arbete mindre, jag är dock lite osäker på om den blev så bra som jag tyckte men domen från läraren kommer förhoppningsvis snart haha. Kan tycka att det är lite nervöst ibland när man gjort ett arbete som man ska få betyg på då man såklart vill ha ett så bra betyg som möjligt, man tycker att tiden från de att man lämnat in arbetet till de att läraren har rättat och skickat tillbaka det till en är så fruktansvärt lång ibland vilket kan göra iallafall mig lite små nojig men det blir nog bra.

Hoppas hur som att ni alla har en fin måndag och en bra start på denna vecka, puss♥️