Okategoriserade

En lyckad dag

Sitter just nu ute hos pappa efter att ha ätit kvällsmat här ute och ska snart börjar röra mig hemåt igen och tagga inför skola imorgon.

Dagen har vart bra och jag fick gjort det jag skulle idag, var iväg och skrev papper för jobbet vilket känns helt underbart då jag fick precis det jobb jag ville ha ch redan på måndag börjar jag jobba, så vid lunch idag var jag en väldigt lycklig liten dam, när jag sen kom hem så käkade jag lunch och sen så låg jag bara i sängen efter det fram tills att klockan var 4 då jag dansade iväg till gymmet och körde axlar och armar, jag är fortfarande inte helt frisk än så målet med träningen nu är endast att hålla musklerna aktiva så att jag slipper en igångsättning för det är verkligen det värsta som finns så därför försöker jag hålla igång.

Efter att jag var klar med dagens pass så gick jag bara hem och bytte om sen cyklade jag ut till pappa och käkade med honom och nu ska jag snart hem. Kan tycka att den här dagen var ganska lyckad ändå och nu ska det bli skönt att komma hem och mysa ner sig i sängen med Nala.