Okategoriserade

Fet och ful

Godmorgon på er.

Jag sitter just nu i skolan och har dagens första lektion som är specialpedagogik där vi har redovisningar om funktionshinder. Natten har inte varit min bästa då jag vaknade vid klockan 2 av att Nala vart dålig i magen så jag har sprungit in och ut med henne hela natten så det blev inte alls mycket sömn för min del inatt, som tur var lyckades jag sova från att klockan var 5 till att klockan var 7 när det var dags att gå upp och göra sig iordning och gå iväg till skolan. En sak som jag verkligen störde mig på imorse var att jag dels var trött och irriterad men också irriterad över hur ”stor” jag kände mig, jag vet ju att jag inte alls är ”stor” men vissa dagar när jag ser mig i spegeln vill jag bara spy på mig själv över just hur fet och ful jag känner mig medans andra dagar kan jag känna mig precis tvärtemot och det kan vara riktigt jobbigt vissa dagar och visst nu är detta kanske ganska djupt av mig att skriva om då det nästan kan klassas som en störning men jag känner ju som sagt att jag kan vara väldigt öppen med er och vissa dagar känner jag mig bara inte på topp vilket jag vill kunna dela med mig av till er för det är okej att inte vara på topp varje dag.

Men om vi ska återgå till dagen, lektionerna jag har idag är först nu specialpedagogik och sedan vård och omsorg och jag vet inte helt säkert men jag tror att vi har föreläsning idag men inte helt säker. Sedan efter skolan så ska jag rulla iväg till gymmet och sen får jag se vad som händer ikväll men någonting kul hittar jag säkert på. Förhoppningsvis så får jag även hem min nya köksfläkt idag också och har jag ännu mer tur så får jag även den monterad idag men det återstår att se, det skulle ju vara riktigt skönt att få den på plats för det är inte så kul att laga mat utan köksfläkt haha.