Okategoriserade

Lite stökigt

​Hej på er!

Jag sitter just nu hemma hos pappa och har just druckit kaffe och käkat lite frukost och nu ska jag snart till att plugga lite.

Helgen har varit väldigt full skulle jag vilja påstå med massa roligheter, var som sagt med Nathalie i torsdag och hade en heldag med henne och vi hade en riktigt ”ätardag” där vi bara käkade mer eller mindre i princip hela dagen och ni kan ju tro att jag njöt haha. Sen blev det fredag och då blev det en tripp till Stockholm och efter det så blev det även en vända i Västerås med Nathalie och jag tror klockan var närmare tio när vi var hemma i Köping igen, det roliga var att när vi var i Västerås så var vi båda så sjukt hungriga så vi bestämde oss för att käka Max och när vi sedan kom hem till Köping igen så blev vi båda sugna på det åter igen så då svängde vi förbi i Köping också och köpte lite smått o gott haha. Gårdagen vart också väldigt full av äventyr, dagen började med att jag vaknade ganska tidigt och drog mig mot gymmet vid lunch, därefter åkte far och jag iväg för att handla sen åkte jag med honom hem, när klockan sedan blev mot 6 tiden så åkte vi ner och käkade och sedan helt plötsligt fick jag förfrågan av mina kusiner om jag ville komma på hemmafest i Arboga vilket jag naturligtvis ville. Så en tripp till Arboga blev det vilket var super kul, dock så åkte vi därifrån till en annan hemmafest i Köping runt elva tiden tror jag vilket också var kul och jag kom sedan hem vid 1 och då blev det bara sängen och sova.

Så det var mer eller mindre hur min helg sätt ut, detta blev kanske ett ganska stökigt inlägg men hoppas iallafall att ni alla har haft en fin helg och att ni är uppladdade inför ny vecka imorgon, puss♥️