Okategoriserade

Inte vilken måndag som helst

Godmorgon på er!

Jag ligger just nu i sängen efter att ha pluggat lite men ska snart göra mig lite mellanmål och sen ta mig en dusch. Idag är det ju måndag och inte vilken måndag som helst för idag börjar jag på mitt nya vikariat som jag fått vilket känns helt underbart! Jobbar från 15-21 idag vilket är skönt för ni vet ju att jag tycker om att gå eftermiddag då man dels kan ta det lugnt på förmiddagarna och för att man man enligt mig hinner med så mycket mera av dagen. Så min förmiddag har endast bestått av plugg hitills men ska som sagt göra mig någonting att käka nu sen kanske dra mig ner till gymmet eller om jag tar en vilodag idag eftersom att jag inte hade det igår, vill helst bara ta det lugnt och typ kolla på någon film eller nå innan jag ska börja göra mig iordning för jobbet så får se hur jag gör helt enkelt.

En sak so jag har märkt dom senaste dagarna och framförallt la märke till både igår och imorse när jag vaknade var hur otroligt hungrig jag blivit på senaste tiden och även sötsugen, det var som igår när jag satt hemma hos pappa och helt plötsligt blev så sötsugen så jag käkade upp ett halvt paket glass, förstår verkligen inte vart mitt sötsug kommer ifrån eller min hunger för den delen, det är som att jag inte har någon botten just nu men förhoppningsvis lägger det sig snart. Har börjat fundera på om det kan vara för att jag inte tar dom kostillskott so jag är van vid, jag har just nu slutat ta dom kostillskott som jag är van vid att ta då dom tagit slut och jag inte orkat beställa hem nya så har mina funderingar på om det kan vara det som skapar mitt sötsug så hoppas verkligen det lägger sig snart för det är nå så grymt jobbigt att gå runt och känna sig hungrig och sötsugen hela tiden.

Hoppas iallafall att ni har en fin måndag och en bra start på denna vecka, puss.♥️