Okategoriserade

Nu är det lugnt

Hejsan alla fina!

Hoppas att allt är bra med er och att ni har en fin början på påsken.

Jag ör just nu ute hos min käre far och har just pluggat klart för dagen, jag har gjort klart och lämnat in en av våra inlämningar som vi har. Jag har varit ganska stressad över plugget dom senaste dagarna då det känts som att vi har jätte mycket nu innan sommarn men nu när jag fick klart denna inlämning och har lämnat in det så känns det lugnt och jag kan slappna av och njuta av ledigheten.

Igår så jobbade jag från 7-3 vilket gick bra, jag trivs verkligen på boendet jag är och ser fram emot sommarn när jag får jobba ännu mer. Efter gårdagens jobb så blev det gymmet för min del och jag hade även mina planer på att redan då komma ut hit till pappa och plugga men jag hade verkligen inte alls nå sug för att plugga så då bestämde jag och N oss för att ha en lite spontankväll tillsammans där vi gick ner på stan en snabbis och sedan käkade vi och åkte runt och bara snackade och klockan var nog närmare 22 när jag kom hem igen.

Så nu när jag är klar med pluggandet ska jag som sagt bara ta det lugnt och sen senare ska jag och N träffad sen får vi se vad eftermiddagen/ kvällen har att bjuda på, kanske blir en tripp ut för ett glas men det visar sig.♥️