Okategoriserade

Gårdagens kväll

Godmorgon på er!

Lördag idag och jag sitter just nu i soffan hemma hos pappa och ska snart dra igång att plugga lite hade jag tänkt, har en del att göra och även fast det inte är något som ska lämna in inom dom närmsta veckorna så vill jag ändå få klart så mycket som möjligt när jag väl har tid och motivation till att plugga. Imorse vaknade jag redan vid klockan halv 8 även fast det var utekväll igår och jag inte kom i säng förens klockan var närmare 2 fast samtidigt ska jag väl inte klaga för då hinner jag ju med det jag ska idag haha..

Gårdagens kväll var jätte bra och jag hade fullt upp hela kvällen så därav hann jag inte skriva något inlägg om kvällen men hur som helst så vart jag kvar hos pappa under kvällen och vid 7 tiden kom min syster med hennes familj ut och vi fikade. När klockan sen började närma sig 9 så kom N och hämtade mig och vi åkte och handlade, därefter bestämde vi oss för att käka på den nya puben här i stan och därefter gick vi ner till Olerys och tog oss varsin drink innan vi fick den spontana tanken att gå hem till N och fyllebaka, så där stod vi klockan tolv på natten och bakade kladdkaka samt, käkade lite smått och gott, drack cider och shottade. Vi hade faktiskt tänkt att kanske göra något liknande ikväll, kanske inte att vi går ut men bara har en myskväll med lite vin till någon bra film men det får vi se hur det blir, kan ju bli nå helt annat som händer.

Nu ska jag försöka komma igång att plugga så hörs vi sen, puss♥️