Okategoriserade

Krångel

Hej alla fina!

Hoppas att ni har en fin söndag och inte har blivit allt för lurade idag på 1a april.

Jag sitter just nu här i soffan hemma hos far och har på riktigt kämpat med detta inlägg i snart 40 minuter, får inte alls till det som jag vill ha det och det bara krånglar för mig. Kom ut till pappa vid elva tiden iallafall idag och jag skulle egentligen vara igång med att plugga för länge sen men har inte lyckats hitta mitt pluggläge än, känner mig ganska trött och seg idag men ska försöka rycka upp mig snart och få någonting gjort, hade tänkt att jag ska träna lite lydnad med Nala idag också, det är en av fördelarna med att vara här ute hos pappa är att Nala kan vara lös och att hon kan få springa fritt på åkrarna istället för att man ska behöva ha henne kopplad som man måste inne i stan. När jag vaknade imorse vid halv 9 tiden dansade jag iväg till gymmet direkt efter att jag vart ute med Nala på morgonpromenaden och idag vankades det ben vilket gick förvånansvärt bra, jag är verkligen inget fan av att ha leg days och tycker att träna ben är något av det tråkigaste som finns haha. När jag sen kom hem så bytte jag bara om och så gick jag ut till pappa direkt och sen har det inte hänt så mycket mera.

Igår så spenderade jag mestadels av dagen här ute hos pappa, vi var ner och handlade och pappa köpte godis för över 120kr då han trodde att det skulle komma massa påskkärringar men det kom inte en enda så då fick jag sitta och äta massa godis istället vilket jag inte klagade över direkt, jag har ju fått sånt otroligt sötsug under dom senaste veckorna och jag kan på riktigt sitta och bara vräka i mig alla möjliga sötsaker just nu utan att jag ens bryr mig om vad jag stoppar i mig eller hur mycket haha, jag hann även med att baka lite igår och på kvällen så var jag hemma hos Nathalie där vi tog varsitt glas vin och även käkade lite gott, tanken var att hon och jag skulle ha en vinkväll men när vi just hade knäppt flaskan och fått vår mat så fick N ett samtal om att hon skulle behöva jobba idag så vinkvällen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss men så kan det va ibland, mysigt var det ändå, får se om vi kanske ska återuppta vinkvällen ikväll istället eller hur det blir, ska iallafall vara kvar här hos pappa ett tag sen får vi se vad som händer.

♥️