Okategoriserade

Håll käften

Hej på er!

Jag sitter just nu i bilen av alls ställen påväg till Gävle tillsammans med far, idag ska nämligen hela familjen åka upp till min ena syster och hälsa på henne och hennes familj så imorse blev det tidig uppstigning för min del då jag ville hinna med gymmet innan vi åkte. Redan klockan 7 gick jag upp idag för att sedan ta en promenad med Nala innan jag dansade iväg till gymmet och dagens pass bestod av axlar och rygg vilket gick bra och jag lyckades även höja idag så ett helt lyckat pass blev med andra ord, tycker det ör så himla kul när man lyckas höja vikterna då det betyder att man blir starkare och det är ju motivationsgivande så det heter duga haha.

Igår så vart det inget Västerås för min del, jag blev kvar hemma hos pappa istället och gick ut och käkade med honom och senare på kvällen umgicks jag med Nathalie och vi diskuterade detta om mat, som ni har märkt så lägger jag ju upp väldigt mycket bilder på mat och vad jag äter och jag har märkt hur oerhört mycket det sticker i folks ögon bara för att man äter onyttigt, jag har fått en hel del kommentarer där folk skriver att jag förstör min trän8ng och att jag inte borde äta så mycket skräpmat och vad kan jag svara på dä? Håll käften och sköt dr själva kanske istället för att lägga energi på vad jag stoppar i mig? Haha nä men saken är den att ni ser allt, det ni ser är bara en bråkdel av min kost och bara för att jag väljer att dela med mig av en viss typ av mat så betyder det inte att jag äter så hela tiden haha. Ni måste chilla.