Okategoriserade

En bra plan

​Godmorgon!

Usch och fy, idag när jag vaknade vid klockan 7 var det inte alls nå fint väder ute så att lämna sängen för att gå till skolan var inte alls någon höjdare. Idag har vi iallafall första lektionen i Psykiatrin och det ska faktiskt bli kul att få läsa om det fast jag hoppas bara att vi inte får så jätte mycket uppgifter i det nu innan sommarlovet haha. Efter psykiatrin så ska jag hem och käka lite och sen vid klockan 3 blir det till att gå tillbaka till skolan för min del då jag ska träffa några klasskamrater och gå igenom ett grupparbete som vi har.

Gårdagen i Gävle var iallafall riktigt mysig, hela familjen var samlad och vi hade en jätte bra dag tillsammans med varandra. När jag sen kom hem vid tio tiden så var jag dock väääldigt trött så det blev bara sängen direkt för min del och kolla lite film, jag var även in its och såg att min lärare hade skrivit till mig angående min praktik, eftersom att jag avbröt min praktik inom LSS så hade min lärare ett förslag om att jag kanske kan göra min praktik på mitt vikariat vilket i mina öron lät väldigt bra för då får jag introt och jag kommer även in bättre till sommaren då jag ska jobba så jag hoppas att det går att ordna för jag skulle gå med vinning på det, det enda negativa är att jag måste lägga ut egna pengar för resorna fram och tillbaka så jag måste se mig efter ett busskort snarast.

Hoppas iallafall att ni alla har en fin onsdag, puss♥️