Okategoriserade

Mycke nu

Usch och fy, känns som att den här dagen bara rinner iväg och att jag har på tok för mycket att göra. Idag vaknade jag så sent och redan när jag vaknade var jag stressad då jag ville hinna med gymmet innan jag åkte ut till pappa för att plugga, var väl kanske inte bara därför jag är stressad just nu men det var en av orsakerna iallafall. Igår så fick vi 2 nya uppgifter på psykiatrin som jag hade tänkt försöka börja med idag om jag inte försöker göra lite på min EXA, är fortfarande inte klar med den så jag har en hel del just nu att göra vad det gäller skolan. Gårdagen spenderade jag ihop med N och vi bestämde oss för att vara lite onyttiga, det blev både pizza och godis samt lite annat smått och gott. När jag sen kom hem vid klockan 9 så tog jag och Nala oss en långpromenad och efter det så blev det sängen med film innan jag somnade.♥️

Så nu ska jag försöka ta tag i plugget så hörs vi sen, puss♥️