Okategoriserade

Blir nöjd bara jag….

Gått hemma hos pappa under hela förmiddagen och bara lallat runt, hade tänkt att jag skulle börja på en inlämning idag men har inte haft orken till att börja med den än men får försöka ta tag i den efter lunch. Igår så blev det inget inlägg pågrund av att jag dels inte hann lägga upp något men också för att gårdagen mestadels spenderades i soffan hemma hos pappa då jag var helt slut i kroppen, under förmiddagen var jag och pappa iväg på vårmarknad eller snarare ”skrotmarknad” eller veteranmarknad kanske man också kan kalla det, vi trodde att det skulle vara en fin marknad så när vi kom dit och det bara var massa skrot så blev vi ganska besvikna. Igår var jag även ner på gymmet och passade även på att baka lite väl hemma hos pappa, jag var även iväg och handlade lite på kvällen eftersom att jag typ bor här ute hos pappa just nu så tänkte jag att det mi sta jag kan göra är att inhandla mat till oss.

Så planerna för idag är att försöka komma igång med inlämningen, i förrgår lämnade jag in min EXA och 2 andra inlämningar så nu vill jag bara få tillbaka bedömningarna av dom och speciellt bedömningen på min EXA, saken är bara den att jag känner mig lite osäker på den men tänker samtidigt att om det nu är så att min lärare inte är nöjd med den så får jag helt enkelt fylla på, jag blir helt setiöst nöjd bara jag blir godkänd på den just nu haha. Efter att jag pluggat klart så ska jag hur som helst bara vila och ta det lugnt innan jag ska hem igen och sen senare ikväll blir det gymmet.