Okategoriserade

Känslosam

Idag är jag trött trött trött och trött, sitter just nu vid köksbordet och ska snart göra mig redo för att åka mot jobbet och dagens pass som är från 3-9 ikväll, jag har känns mig väldigt känslosam här på förmiddagen och i vanliga fall så brukar alltid gymmet få mig på bättre humör eller iallafall göra mig piggare men inte idag, idag blev det raka motsatsen tyvärr och jag orkade inte ens göra klart mitt pass för dagen vilket inte är särskilt likt mig.

Känner just nu hur jag bara vill lägga mig i sängen och bara gömma mig under täcket för dagen men jobbet kallar så jag hoppas att jag kan bli på lite bättre humör och få ny energi av det. En sak som är positivt för dagen är att jag fick tillbaka 2 av dom uppgifter som jag lämnade in i helgen och båda dom blev godkända så det känns sköt allafall, nu återstår bara på bedömningen av min EXA vilken jag nog är mest nervös över att få tillbaka då jag verkligen vill klara den.

Ledsen om detta blev ett kort och tråkigt inlägg men ibland är man inte helt på topp.