Okategoriserade

Även fast det är fredag den 13e

Hej alla fina!

Jag sitter just nu i köket ch har ätit en skål gröt och ska strax bege mig mot gymmet. Dagen och dagens arbetspass har gått bra (även fast det har varit fredag den 13e) Den har nästan gått lite för bra då jag till o med hann med bussen hem så det skulle inte förvåna mig om det händer någonting senare idag bara för det haha. Imorse var detnuppstigning tjugo över 5 iallafall sen ta bussen mot Kolsva klockan 6 och sen har jag bara jobbat fram till att klockan var 2, när jag sen kom hem så gjorde jag bara iordning en ska gröt som jag slängde i mig och nu som sagt blir det gymmet innan jag och Nala ska hem till pappa då jag måste plugga vidare. Kanske händer någonting mer kul ikväll än bara pluggande men det får vi se vart dagen slutar.