Okategoriserade

Blodsprängt

När jag vaknade vid 9 tiden imorse hade jag verkligen inte lust att gå upp, jag kände mig så oerhört seg och skulle lätt ha kunnat stanna kvar i sängen ex antal timmar till men Nala ville ut så det vara bara till att glatt gå upp ur sängen och sedan ut på morgonpromenad med henne. När jag sen kom in igen så såg jag mig i spegeln för första gången och då upptäcker jag att mitt högeröga är helt blodfyllt av någon konstig anledning så jag fick mig en liten chock men samtidigt vet jag att det inte är farligt så la inte ner mer tid på det utan gick istället och handlade lite innan jag sedan cyklade ut till pappa.

Jag ska verkligen försöka göra så mycket som möjligt idag på min EXA även fast min ork kanske inte är på topp just nu så får se hur mycket jag orkar göra på den. Om inte annat så blir det nog bara en väldigt slapp söndag sen taggar vi ny vecka imorgon. ♥️