Okategoriserade

Kasta inte skit på mig över mina val

​Ligger just nu i sängen men Iris och ska snart sova hade jag tänkt. Dagen har varit väldigt ”laddad” skulle jag väl vilja påstå och det har varit mycket olika känslor i luften. Jag känner mig helt ärligt besviken och ledsen på hur människor kan kasta så mycket skit på mig över mina val som jag gör i livet och tycker det är hemskt att man får hat och inte medkänsla och förståelse över sina val. Det är som sagt mitt liv och jag gör vad som känns bäst i det och då kan jag tycka att man ska stötta och försöka förstå mina handlingar vilket jag känner just nu är raka motsatsen av vad de jag får vilket tyvärr gör mig riktigt ledsen än fast jag kanske inte visar det. Som ni säkert har förstått så har jag sålt Nala och hon åkte redan idag. Det var inte alls min avsikt att det skulle bli såhär i slutänden men jag insåg helt enkelt att det bara inte gick längre, tiden räckte ej till och jag blev mer och mer stressad av det vilket tyvärr gjorde att jag tog detta beslut. Ett moget beslut som visar på att jag gjorde de bästa för Nala enligt mig själv då hon slipper vara ensam hemma så mycket och jag själv kan från och med nu fokusera ännu bättre på jobb samt plugg, jag slipper även stressen över henne och jag vet också att hon har det så mycket bättre i sitt nya hem med massa nya kompisar och någon som är hemma med henne hela dagarna vilket för mig är guld värt att veta.  Så det är vad som hänt iallafall och jag är ändå trotts hatet stolt över mig själv att jag insåg detta men som sagt, visst det är tråkigt att man ska få skit.