Okategoriserade

Äntligen!

Godmorgon alla fina.

Klockan är 06.05 och jag ska strax kliva på bussen mot Kolsva. Idag börjar jag klockan 7 och slutar kl 3 och än fast ja somnade ganska sent igår så känner jag mig endå pigg vilket inte känns fy skam. När jag sen kommer hem idag så ska jag försöka se om min käre far kanske vill åka en vända med mig till Västerås, jag ska dels köpa färg men också kolla på tapeter till vardagsrummet hade ja tänkt. Har inte riktigt orkar ta tag i tapetseringen varken i vardagsrummet eller i köket så känner lite att det är dags att föröka få iordning det.

Igår så bestod dagen av skola och plugg, vi var på studiebesök samt hade redovisningar och jag fick också tillbaka mitt examensarbete i Medecin 2 som jag tack och lov blev godkänd i så nu kan jag cheka av den ifrån listan. Jag känner lite just nu hur jag längtar till sommarlovet just nu så jag slipper pluggandet ett tag, ska bli så skönt att slippa det några månader haha.