Okategoriserade

Det krockar

Min fredag är inte riktigt som jag hade tänkt att den skulle vara idag. Tanken idag var att jag skulle vara hemma och måla i mitt fina kök då pappa och jag var iväg och köpte färg igår men så idag insåg jag att jag måste skriva på en uppgift i ett skolarbete så jag har därför spenderat min förmiddag ute i Macksta för att bli klar med arbetet. Jag hade också tänkt att jag skulle hinna ber en sväng på Intersport och även hinna förbi och kolla på lite blommor idag så jag får se om jag hinner det eller ej, helst skulle jag även vilja börja måla idag också men känner att skolarbetet kommer först på att göra listan idag. Det är ju det som gör att det krockar lite nu när jag dels har praktiken och även plugget samtidigt känner jag att det krockar och speciellt nu över helgen för då ska jag jobba hela helgen sen så ska arbetet vara inne på onsdag och jag jobbar även hela nästa vecka så vette tusan hur detta ska gå ihop men jag får helt enkelt försöka lösa det.

Hoppas iallafall att ni har en fin fredag och är ute och njuter av det fina vädret, puss♥️