Okategoriserade

Helt utan mening

Morn på er!

Klockan är 06,00 och jag har inte precis haft den bästa morgonen hitills. Idag börjar jag kvart i 7 alltså om 45 minuter men vet ni vad? Jag kommer inte iväg för det går ingen buss förens tjugo i 9 idag så jag blir inte bara några minuter sen utan snarare några TIMMAR sen idag vilket är super kul, speciellt inte när man vill visa framfötterna. Så eftersom att jag inte kommer komma hemifrån förens vid tjugo i 9 nu så vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, städa och tvätta kanske? Jag vill ju helst inte ha gått upp helt i onödan så någon nytta här hemma kan jag ju iallafall försöka göra. Jag skulle ju vilja kunna somna om igen men morgonkaffet har redan börjat göra mig pigg så sova nu kan jag nog hoppa.

Vad tycker ni om mina nya sneakers som jag köpte igår då? Hittade dessa inne på din sko och även ett par klackskor som jag tänkte visa senare. Hade tänkt att jag ska försöka hitta ett par fina ballerinaskor också men när det kommer till just ballerinaskor är jag ganska kräsen av mig, varför det vet jag inte men så är det iallafall haha.

Hoppas att ni alla har en fin söndag iallafall och får njuta av dagen, puss♥️