Okategoriserade

Tror han glömt mig

Klockan är just nu 21:36 och det ör fortfarande måndag men för er så är det tisdag. Anledningen till att jag inte har skrivit idag (måndag) är för att jag dels har jobbat men också för att jag varit lite nere. Har gått och burit på en sten i magen hela dagen och nu här under kvällen så sprack de för mig och jag kunde inte hålla tillbaka tårarna. Saken är den att jag inte är ledsen för någonting som hänt nyligen utan för en sak som hände för flera månader sen och ja visst, jag borde kanske gått vidare men när man sitter ensam hemma ibland så börjar man tyvärr att tänka på fel saker ibland och så blev det idag. Ni som läst min blogg och även ni som känner mig vet att en av mina största farhågor är att bli bortglömd, att personer man tycker om bara ska radera en ifrån sina liv som att man inte är av något värde för dom även fast man kanske haft en längre pågående relation och man fått förhoppningar om en längre tid tillsammans. Tyvärr så gör detta att jag har börjat få svårt att fatta tycke för människor (i synnerhet killar) då jag blivit så oerhört sårad vilket suger för jag verkligen vill kunna tro de bästa om alla men som man brukar säga *i dom lugnaste vattnen simmar dom fulaste fiskarna*