Okategoriserade

Hon kan mig

​Har nyss kommit hem efter en lång dag och ska strax göra mig lite mat. Dagen innehöll en hel del och den började som jag skrev i föregående inlägg med skola och redovisning vilket gick jätte bra. När skolan sen var slut för dagen så gick jag J och A till Stenugnsbageriet och käkade lite lunch och därefter gick vi hem en vända till J. När jag sen gick hem ifrån J så gick jag raka vägen hem till T för att umgås lite med henne och även få babbla av mig lite angående livet rent allmänt. T är en sån person som verkligen kan läsa av en om hur man mår vilket det inte är många som kan och det tycker jag är väldigt skönt för då gör det att jag får enklare att prata om vad det är mitt mående beror på utan att känna mig dömd. Så hemma hos T blev jag ett ganska bra tag och senare blev det ett pass på gymmet och ja T, jag vet att jag inte skulle gå idag men jag kunde bara inte hålla mig haha.

Så nu ska jag som sagt ta mig lite o käka sen duscha innan jag ska sova. Imorgon väntar jobb igen så det är lika bra att lägga sig i tid så man inte är helt död imorgon.♥️