Okategoriserade

Ovanligt lugn

Godmorgon på er!

Jag har nyss käkat lite frukost och ska strax bege mig mot skolan och dagens lektioner. Idag har vi ett grupparbete att genomföra vilket jag är förvånansvärt lugn över just nu vilket inte är likt mig, jag brukar alltid vara super nervös när det kommer till grupparbeten och redovisningar men det är jag inte inför detta vilket känns super. Men om vi backar bandet till gårdagen, jag skrev ju inget igår då gårdagen inte alls bestod av mycket därav anledningen till att jag inte skrev något tyvärr. Det är inte så lätt att skriva om något när man inte har något att skriva om haha. Det enda som hände var väl att jag var iväg till gymmet och skolan en sväng men annars gjorde jag inte alls mycket, jag var bara hemma och tog det chill liksom. Man kan behöva sånna dagar inland där man bara är med sig själv och tar det lugnt.

Så nu mot skolan iallafall och jag hoppas att ni alla också har en fin onsdag så hörs vi sen, uss♥️