Okategoriserade

Fick som panikattack

Idag blev dagen verkligen inte alls som jag hade tänkt att den skulle bli. Den började imorse vid klockan 5 med att jag vaknade pigg och glad och redo för praktiken som jag tog mig iväg till, allting flöt sedan på men vid 9 tiden sen så skedde det en insident och jag bröt totalt ihop och fick som en panikattack och kunde knappt andas. Exakt vad som hände kan jag inte riktigt gå ut med men det fick både mig och min hanledare att inse att den avdelningen som jag är på helt enkelt inte är rätt för mig. Jag vet att jag inte ska klanka ner på mig skälv över detta men påvägen hem så var jag riktigt ledsen, inte just för det som inträffat utan för att jag verkligen ville, jag ville verkligen detta så att jag sen inte klarar av det känns som ett stort nederlag för min del.

När jag sen kom hem så kom pappa över och fixade lite i mitt kök som jag ska till att börja måla idag och sedan så kom Therese och hämtade mig och vi åkte iväg till Arboga och gick i lite butiker. Det kändes verkligen skönt att få komma iväg och umgås lite med Therese efter det som hände imorse och när jag sen kom hem igen var jag mycket gladare.

Så nu under eftermiddagen ska jag träffa Rebecca och fika en snabb sväng med henne sen ska jag samt min käre far och systerdotter ut och käka, jag kanske även ska hem till Nathalie ikväll men får se hur min ork är för jag tänker att jag måste hinna sova lite innan vi åker mot Ullared inatt.♥️