Okategoriserade

Påväg i natten

Hej på er!

Sitter just nu i en full bil snart framkommen i Ullared uppladdad inför lite shopping. Redan vid tjugo i 3 inatt blev jag upphämtad sp det har gått förvånansvärt fort ändå att åka ner, dock har jag inte sovit mer än 3 timmar sen gårdagens natt så får väl se hur energinivån kommer vara under dagen haha.

Igår så blev det iallafall fika med bästa Rebecca, tycker att det alltid är så kul att träffa henne för vi har alltid så roligt tillsammans. Efter att jag sen hade fikat med Rebecca så mötte jag upp pappa och min systerdotter för att käka lite med dom och det var lika mysigt som vanligt.🌹

Det ska iallafall bli super kul att få en heldag i Ullared med mina älskade klasskamrater och jag tror det kan vara bra för mig att få komma iväg och tänka på lite annat.

🌹❤️