Okategoriserade

Rätt för mig?

Trött trött trött och ännu mera trött är vad jag är idag och jag ligger just nu i sängen och försöker att inte somna. Jag vaknade redan vid 9 tiden imorse och när jag vaknade så kände jag mig helt slut i både kroppen och huvudet men masade mig ändå upp ur sängen, därefter blev det frukost sen en sväng på stan samt en snabb visit hos Therese.

Gårdagens arbetspass gick bra och jag var hemma vid 4 tiden, anledningen till att jag i te skrev något mer inlägg igår var för att jag var så fasligt trött när jag kom hem. Jag hade nästan glömt hur mycket kraft det verkligen tar på en att jobba i stall och det har gjort mig lite fundersam på om det verkligen är något för mig då jag har dålig rygg och det är just därför jag slutade hålla på med hästar från första början just för att det sliter på min rygg och har man redan ont i den kanske det inte är det mest optimala att jobba i stall men jag ska ändå ge det en chans och se hur det går.

Nu ska jag iallafall bara ligga här i sängen resten av dagen och vila och även kanske sova någon timme eller två. ♥️