Okategoriserade

Kärlek för denna kväll

​Denna kväll var en av dom bästa på länge. Bara massa massa massa kärlek och glädjen. Jag fick umgås med dels Nathalie under kvällen samt träffa en gammal barndomskompis som var i Västerås samtidigt som mig ch Nathalie som vi passade på att träffa en snabb sväng innan hon skulle med tåget. Nathalie och jag var både i Arboga där vi käkade Subway och som sagt även i Västerås där vi käkade och träffade lite kompisar, jag har märkt hur oerhört bra jag mår så fort jag bara får umgås med rätt människor ch jag är även så oerhört glad över personerna jag har i mitt liv, all kärlek till dom för att ha så fina vänner är verkligen guld värt. Nu är klockan snart halv 2 och jag ska snart gå och lägga mig, imorgon ska jag upp vid 8 och igång med att måla klart det sista i köket sen har jag även lite annat att hinna med. ♥️