Okategoriserade

Vilken helg

Hej på er!

Herregudars vilken helg detta har varit och vilken bra helg detta har varit, jag har verkligen bara tänkt på mig själv under denna helg och vart omgiven av helt underbara personer.

I fredag var det först firande för mig med min underbara klass och sedan blev det ju även utgång som jag skrev om tidigare vilket var super kul sen igår hade jag fullt upp hela dagen så därav anledningen till att det inte kom upp något inlägg. Gårdagen började med att min käre far plingade på dörren redan vid klockan 9 på morgonen och stod där med blomma och ville gratulera mig på födelsedagen, jag hade knappt sovit någonting eftersom att det blev väldigt sent i säng när vi hade vart ute och festat så jag var mer död än levande när han kom haha. Vi bestämde hur som helst att vi skulle gå ut och äta lunch tillsammans så runt lunchtid så gick vi till Olerys och käkade och efter det träffade jag Natta som hade gjort tårta till mig som verkligen var suuuper god som vi satt hemma hos henne och åt i godan ro. Efter att vi hade vart hemma hos Nathalie ett tag så åkte vi sedan ut och grillade med Nathalies släkt och jag testade för första gången veggoburgare och för att vara första gången som jag åt det så var det verkligen dunder och jag skulle absolut kunna tänka mig äta det igen.

När vi sen kom hem runt klockan 18 igen så gjorde jag och Felicia oss iordning då vi skulle iväg till Västerås med några andra och gå på Royale, så vi fixade oss sen drog jag iväg en snabb sväng och hängde lite med Nathalie innan vi skulle åka och när klockan sen var runt halv elva så gick bilen mot Västerås. Det var lite kul egentligen för det var 25 årsgräns där och jag skulle ju såklart gå in först så jag tänkte det att jag kommer ju aldrig bli insläppt eftersom att jag bara är 24 men som tur var så kände vaken igen mig och släppte därför in mig och hela sällskapet haha. Det blev dock inte allt för sent som vi var ute och jag drack ingenting men kul det hade jag och det var en helt lyckad födelsedag iallafall och mer nöjd över dagen kunde jag nog inte vara.

Men om vi återgår till idag då vad denna dag har bestått av. Idag har jag haft en riktigt sovmorgon för första gången på sååå länge, jag sov nämligen till tjugo i 1 idag och det var verkligen länge sen so jag gjorde det. När jag väl hade tagit mig upp ur sängen så skrev Nathalie till mig och vi bestämde oss för att dra ner till Olerys och käka lite lunch eller nja lunch och lunch det blev ju mera frukost för oss båda haha. Efter att vi sen hade käkat så åkte vi och plockade upp Felicia och sen åkte vi mot Västerås för vi hade tänkt att vi skulle bara ha någonting att göra men när vi sedan kom fran till Västerås så ringde E och sa att han behövde tårta till sitt jobb så det var bara tilk att åka tillbaka till Köping igen och när Nathalie sedan hade fått fixat med tårtan så satte vi oss på Max och käkade lite igen.

Vad som mer händer idag är att nu ska jag först och främst dricka en kopp kaffe så jag blir lite pigg av mig sen ska jag och Nathalie skjutsa Felicia till Västerås för hon ska åka hem till Göteborg ikväll, jag tror inte att så mycket mera kommer hända ikväll men vi får se helt enkelt vad som sker.