Okategoriserade

exakt vad jag behöver

Hej på er!

Hoppas att ni alla har en fin måndag. Själv så sitter jag just nu i soffan och kollar lite tv, jag har nämligen haft en riktigt chilldag idag och bara vart hemma och tagit det lugnt men ska väl kanske börja göra mig iordning snart för att ta mig till gymmet och sen ut till pappa.

Jag hade tänkt att jag också skulle börja se över min sommar lite hur den kommer bli för så som det ser ut just nu kommer jag inte jobba nå i sommar så då vore det roligt att kanske försöka hitta på något och jag har redan börjat prata lite med några kompisar lite angående sommaren och vart man skulle kunn åka eller göra. Känner också det att om det nu är så att jag inte lyckas få nå sommarjobb så kanske det kan vara ganska bra för mig för då kan jag bara få andas lite och tänka på mitt mående utan att ha massa plugg och måsten på mig för så som det känns just nu så är en semester från allt det exakt vad jag behöver.