Okategoriserade

Festen man trodde skulle sluta bra slutade i tårar

​Klockan är kvart över 1 på natten och jag har just kommit hem. Min dag och kväll har vart bra fram till för ungefär 2 timmar sen då jag tog emot ett meddelande som gjorde mig väldigt ledsen och nedstämd och efter att ha läst igenom meddelandet ex antal gånger så slutade det med att jag tyvärr bröt ihop. Jag hatar verkligen den här sidan av mig att jag kan bli så oerhört ledsen över någonting så litet som ett meddelande och att sedan komma hem till en tom lägenhet gör det inte bättre. Jag vet inte varför men jag har oerhört lätt för att ta åt mig när någon säger någonting elakt om mig och jag är även tyvärr bra på att trycka ner mig själv ovanpå det när sånt händer även om jag vet att jag inte ska ta åt mig av elaka komentarer. Dock så vet jag ju att den här personen är  endast ute efter drama och att såra mig vilket gör mig både förbannad och ledsen på samma gång då jag trodde bättre om den personen då den varit involverad i mitt liv och stått mig väldigt nära vilket gör det hela ännu mer påfrestande för känslorna då man inte trodde att personen i fråga kunde sjuka så lågt.

.  Så kvällen slutade verkligen inte på bästa sätt vilket är sjukt trist då jag hade en super bra dag och kväll fram tills att dramat började.. Nu ska jag iallafall försöka sova, är sjukt trött så kommer nog gå snabbt att somna för natten. Imorgon hoppas vi på en bättre dag med ny positiv energi utan massa drama, godnatt ♥️