Okategoriserade

Älskad och hatad på samma gång

Godmorgon alla fina.

Imorse när jag vaknade så kände jag mig väldigt trött och tom i huvet, kunde inte alls sova nå bra inatt och vaknade flera gånger under nattens gång. Idag skulle vi satsa på en bättre dag men just nu känns det tyvärr inte som att det kommer bli det. Jag har märkt att när jag blir såhär nere att jag får väldigt svårt att tro på saker o ting och att jag även har väldigt svårt att ta åt mig av positivitet. Även om mina älskade vänner skriver fina saker till mig eller ringer mig och försöker göra mig på bättre humör så hjälper det bara just för stunden och en halvtimme efter att jag fått någonting positivt emot mig kan jag bli ledsen igen just för att det negativa kommer upp igen.

Jag ska hur som haver försöka städa lite nu, kanske dra igång lite musik för att se om jag kan bli lite gladare av det sen får vi se vad som händer när jag är klar.

Det är helt okej att vara ledsen. ♥️