Okategoriserade

Något jag måste jobba på

Hej på er!

Jag sitter just nu ute i Macksta hos min käre far och har just solat lite. Det är verkligen så sjukt varmt idag så att sitta inne är ju uteslutet. Imorse vaknade jag redan vid klockan 8 och försökte verkligen att somna om men det gick verkligen inte så det fick bli till att gå upp och äta frukost samt hänga lite tvätt och därefter dra iväg till gymmet där det bjöds på ett armpass. Efter gympasset så gick jag in en snabb sväng på Hemköp då jag var så himla sugen på vattenmelon men dock så hade dom bara stora och jag ville gärna inte cykla ut till pappa med en stor jäkla vattenmelon så det fick bli blåbär och en cola zero istället som jag sedan satt och smaskade på när jag kom ut till Macksta.

Nu under eftermiddagen så får jag se vad som händer, planen ser väl ut som så att jag ska träffa min crush men när vet jag inte,. En sak som jag märkt med mig själv att jag verkligen inte alls har något tålamod what so ever och det är verkligen något jag måste jobba på annars kommer jag att bli knäpp känns det som haha. 

Hoppas iallafall att ni alla har en fin söndag, puss♥️