Okategoriserade

Lite galet

Godmorgon på er alla underbara läsare!

Jag ligger just nu i min säng och har sovmorgon. Jag hade fått för mig att vi började vid klockan 8 som vanligt idag men så när jag skrev till T och frågade när vi börjar idag så skrev hon att vi inte börjar förens halv elva så då fick det bli en morgonkaffe i sängen till lite youtube istället. Skönt!

Så idag är det hur som haver skola igen och någonting jag insåg igår är att jag inte missat en enda dag i skolan sen jag började i höstas vilket är helt galet för jag är inte den som är känd till att tycka om att gå till skolan haha. Efter skolan sen så ska jag antingen ta mig ut till min käre far en sväng och hälsa på honom eller så ska jag bara iväg och träna innan jag ska hem igen, det återstår att se.

Hoppas iallafall att ni alla har en riktigt bra start på denna onsdag, puss♥️