Okategoriserade

Lyckligare än mig kan ingen vara

Godmorgon alla underbara!

Jag sitter just nu i köket och har just hällt upp lite kaffe som jag snart ska dricka. Jag vaknade redan vid klockan 8 och kunde som vanligt inte somna om än hur gärna jag ville så det fick bli till att GP upp och ta sig en dusch och nu sitter jag här. Jag hade tänkt att sitta ute på balkongen först och njuta lite av morgonsolen men jag tror tyvärr att det hade blivit för kallt för min smak sen vill jag dessutom inte störa babe som fortfarande ligger i sängen och sover. 

Vad hände igår då? Gårdagen bestod mestadels av att jag var hemma hos far och vi gjorde väl inte så jätte mycket, jag hade ju tänkt att jag skulle sola igår men vädret var inte riktigt på min sida så det blev en dag i soffan med film istället. Lite senare på eftermiddagen kom min syster även ut så jag umgicks lite med henne och hennes familj och senare på kvällen var jag även ner på stan en sväng och sa hej till min andra syster och hennes familj som är hemma i Köping över helgen. Sedan kom babe hit och vi gymmade samt käkade och bara tog det lugnt.

Så åter till idag, idag vet  jag inte vad vi ska hitta på, babe ligger ju som sagt fortfarande och sover men det är hur som haver väldigt fint väder idag så jag kanske ska fråga honom om vi ska ta en tripp till Malmön för att sola oss lite. Det kan hända att jag ska iväg sen på lite släktträff också idag och babe ska kanske också åka iväg en sväng han också men när det blir vet jag ej. Nu blir det iallafall kaffe samt målning av mina naglar, Puss♥️