Okategoriserade

”Oroa dig inte”

Hej på er alla fina.

Fört och främst så vill jag ursäkta över detta inlägg då det ör lite rörigt men jag har inte alls mitt vokabulär på plats idag.

Idag är det måndag igen och för min del så började den inte super bra då jag dels inte kunde sova inatt och även för att det första jag gjorde imorse när jag kom hem till pappa var att jag skar mig när jag skulle skära upp lite melon, så typiskt min otur haha. Idag så har jag ingen plan What so ever över hur dagen kommer bli, det enda jag vet är att min systerdotter snart kommer ut hit till pappa så jag ska väl umgås med henne men annars förutom det vet jag inte vad som händer idag. Kanske blir till att dra på sig bikinin för att sola lite då det är väldigt fint väder idag och det kan ju faktiskt också vara en bra idé för att få mig att slappna av lite och tänka på annat då dom senaste dagarna har vart väldigt mycket för min del med både känslor och händelser och även fast jag har fått förtydligat för mig att jag inte ska oroa mig så kan jag inte låta bli att göra det. Det jag önskar helst just nu är nog att jag bara kan få gå och gömma mig under en sten eller något för att slippa allt som har med känslor att göra haha.

Hoppas iallafall att ni alla har en fin måndag, puss♥️