Okategoriserade

Kallelse

Godmorgon på er alla underbara!

Jag sitter just nu i skolan på dagens första lektion. Imorse när jag vaknade så var jag riktigt trött men efter att ha fått i mig lite kaffe så blev jag piggare. Jag var jätte nervös här under morgonen också då jag fick 2 kallelser igår varav den ena var ifrån ätstörningsenheten i Västerås och den andra var ifrån Byjorden här i Köping,. Varför jag var nervös var för att jag trodde att det var en kallelse till provtagning ifrån Byjorden men så när jag ringde och frågade så berättade dom för mig att det inte var några prover jag skulle ta utan det var kallelse angående tid hos deras kurator vilket gjorde mig genast mycket lugnare för jag vill verkligen inte ta några prover haha.

Men skola idag iallafall och efter skolan blir det nog gymmet och sen måste jag nog hem och städa om det inte är så att jag tar mig ut till pappa för att göra klart den sista uppgiften i skolan, jag trodde ju att jag var helt klar med alla m8na inlämningar men nix pix det var jag inte alls haha.

Hoppas hur som haver att ni alla har en fin onsdag, puss♥️